2020 - Música en directe al Carnaval de Platja d'Aro a l'Hotel Aromar

Aquest Carnaval aprofita la teva estada a l´Hotel Aromar per gaurdir de la millor música en directe i amb actuacions musicals de diferents estils i ritmes per ballar, gaudir i passar-ho d´allò més bé.

Wax & Boogie inagurarà la primera de les actuacions el 21 de febrer. La cantant Esther Ibáñez, més coneguda per Ster Waax es una de les millors veus negres europees que junt amb el pianista David Giorcelli han recuperat el sabor del blues, el boogie i el swing.
Les actuacions seràn a les 20h i a les 22h.

Ajiako Cubano es una formació de 4 músics d´origen català i americà que ens oferiran el dia 22 febrer a les 22h, un animat concert de música cubana i estils caribenys que conviden al públic a ballar i a celebrar l´alegria de les nits del Carnaval de Platja d'Aro.

Big Mama Montse ens presentaran un nou projecte musical acompanyada del guitarrista Freddy on gaudireu del Jazz i Blues amb una trajectòria de més de 30 anys. Els podrem escoltar el 27 de febrer a les 20h i les 22h a l´Hotel Aromar 

El pianista Joe Psalmist & Gospel Train repeteixen aquest any el 27 de febrer a l´hotel Costa Brava i el 28 de febrer a l´Hotel Aromar.

El ball del Carnaval de Platja d'Aro del dissabte 29 de febrer comptarà amb Sambà de Festa a l´Aromar i l´Orquesttina Gerunda a l´Hotel Costa Brava.

Vine al Carnaval de l´Hotel Aromar i disfruta de la millor música en directe!



Reserva Ara!

AVANTATGES DE RESERVAR AL WEB

Early checkin / late checkout (on request)

Promo Code

Free Wi-fi

Best Price Garanted

Pagament a l'Hotel